Nedstämdhet och utmattning

Jag sökte hjälp hos HomeopatiAkuten på rekommendation av en väninna. Hade tidigare blivit rekommenderad av henne att äta en mängd olika preparat som jag gjort under ca 2 års tid. Både mycket kostsamt och med facit i hand utan att ha undersökt närmare vad för preparat eller vad de egentligen gjorde för mig. Hade varit mycket sjuk de senaste åren och haft väldigt dåligt immunförsvar så jag gjorde vad som helst för att må bättre.

Kände att min kropp var mycket stressad och jag mådde mycket dåligt med plötsliga svettattacker, oro för allt möjligt, nedstämdhet och trötthet. Varit sjuk under 3 års tid med alltifrån lunginflammation, infektioner, cysta på sköldkörteln, nack-, rygg- och axelproblem, mm och sökt hjälp hos läkare, på sjukhus, hos massörer, alternativa behandlare, kiropraktor mm.

Mitt första besök hos HomeopatiAkuten var positivt. Blev först förvånad när jag skulle möta två homeopater, men förstod sedan varför. Det var en väldigt noggrann utforskning och frågestund och många av frågorna var verkligen välformulerade som fick fram en massa saker ur mig som aldrig kommit upp till ytan tidigare.

Jag fick bra information om medicinen, ordinationen, förstförsämringar, etc.

Efter intag av medicin blev jag riktigt dålig med fruktansvärd migrän i två dagar, extrema svettningar och dåligt allmäntillstånd generellt. Jag väntade lite på att bli mer nedstämd och ledsen när jag började med homeopatikan då jag blivit informerad om att så kunde ske. Det kan möjligtvis ha varit så de första dagarna men jag tyckte snarare att det blev tvärtom – jag blev gladare och kunde t om undra varför jag kände mig lycklig – helt utan anledning 😊

Idag mår jag så mycket bättre. Känner mig piggare, positivare, lösningsorienterad, full med energi, gladare, lycklig och friskare. Min son var väldigt förkyld för någon vecka sedan och många av mina arbetskamrater har också varit sjuka den senaste tiden och jag var helt säker på att även jag skulle bli smittad. Men det verkar som att mitt immunförsvar har blivit mycket bättre då jag hållit mig frisk hela tiden. Och det har jag för avsikt att förbli!

Sammanfattningsvis är jag oerhört tacksam för den professionella hjälp jag fick som bidrar till att jag mår så bra som jag gör nu. Jag skulle önska att HomeopatiAkuten även finns på fler platser än i Stockholm, t ex Malmö så att det finns mer lättillgängligt för både mig och de jag känner. Jag kan varmt rekommendera alla att ta hjälp av HomeopatiAkuten och jag ska tipsa alla om dem.

Stort tack från Åsa Pallier
Höllviken den 27 oktober 2017

Delino DeShields Womens Jersey